dilluns, 14 de setembre del 2015

Nous contes per un nou estat. - Sisè: ESCALABORNAVA. (24)

 

L'envelat és ple de gom a gom. Al pòrtic d'entrada sovintegen les parades de menjar, sembla com si no haguessin menjat mai. El Damiano ha fet cap amb el Serafí, després d'agitar a l'Hug, aquesta nit estava una mica rebec. Després d'omplir-se el pap, han començat a beure un parell de copes, que ha recomanat el Serafí, perquè tot es fiqui a lloc. A partir d'aquí la trajectòria dels dos amics se separa. Pel vessant del Serafí s'atura dos hores després de mitjanit, quan s'acomiada de la colla que l'acompanya tot menjant uns entrepans calents, ja en té prou. De camí a casa fa un tom apropant-se a la casa d'una amiga. Truca, de seguida se li obre la porta.
Pel Damiano no ha estat fàcil, el Serafí també li ha recomanat que es deixés portar, portar per qui, o per què? S'ho ha estat demanat una estonada, i fins que no troba la resposta, romàs entre cohibit i seriós envoltat de gent que es diverteix. La resposta li donen les seues cames que a partir d'un determinat moment es mouen soles. Després ha vist al Prudenci ballant amb ella agarrat dels seus malucs, li presenta a la Leo, aquesta com li ha promès el du al Pléticus, un paio ben plantat, no fa per germà de la Leo. Les cames insisteixen a moure's amb la música que el Pléticus diu que és de Jorge Ben, evitant així que la ment torni a manar fixant-se en insignificances.
Transcorregudes les hores pletòriques, la corba davalla suaument, la música lenta arrapa les parelles, l'envelat es buida, toca anar-se'n, amarats de nit els comiats es resisteixen... La Leo l'ha agafat del braç: --Vius massa lluny. --Li diu. --La meua amiga Gilda té la casa a dos mançanes.-- La casa de la Gilda és ampla i neta, sense incordis que impedeixen el pas, com sempre han estat les seues cases. Descansa en un sofà, esperant que les noies passin pel bany, després hi va ell abans de penetrar a la cambra. El llit està bé per una parella, però potser una mica just pel trio. El conviden a jeure al mig, tanquen el llum, les dones cerquen la millor posició. Resta força estona immòbil decúbit supí fins que no s'adorm, pensant que potser s'haurà d'aixecar a pixar.
Hores després es desperta amb una popa a la boca. No sap el que passa, de seguida ho dedueix per la mida de la mamella, sap que ha de ser la Gilda, que també li extreu la cigala dels calçotets, la fa recórrer al descobert per pits i mugrons. Se la introdueix i el cavalca sense pietat. Quan acaba, no sap si ella o ell, s'escora cap a la seua banda, i tots dos reprenen el son allà on l'havien deixat.
Es desperta amb els feixos de llum esmunyint-se per les escletxes de les cortines. Les noies continuaran dormint una estona més, pegades a ell. La Leo li té tota la cama sobre, la Gilda reposa el cap a la seua espatlla, li cau la bava damunt. La llum blanca també acaba despertant a la Leo, s'adona de l'erecció, li fa gràcia i la toca. Juga amb ella, la mou amunt i avall, també de costat, li acarona els ouets, finalment no se'n pot estar i la va buscar amb la boca.